top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraMYImaginarium

Proč znovu?

Aktualizováno: 23. 6. 2023

Základatelé našeho týmu začali před více jak dvaceti lety jako členové skupiny historického šermu. Zprvu jen tréninky a občas vystupování na plesech či dětských táborech a první setkání s organizací, byť zprostředkovanou a jako účastníci.

Postupem času jsme vyhodnotili skutečnost že vidíme v organizaci akcí podstatné chyby a nabyli dojmu že jsme lepší. Z počátku jen skromné vlastní akce přerostly postupem času v podstatně rozsáhlejší a tématicky různorodější. A ne už jen přísně orientované na historii. Větší programové zaměření bylo ruku v ruce s nutností větších prostor, zvýšených nákladů na režie a pořád vzrůstající počet členů týmu. Nešlo vystačit jen s OSVČ a byla nutnost založit společnost s ručením omezeným. Stali jsme se tak pro větší klienty více důvěryhodnější.

Společnost rozšířila své pole působnosti o další programové aktivity a služby. Zařídila si větší sklady a reprezentativní kancelářské prostory a úspěšně působila na stále konkurenčnějším trhu. Úspěšně se růzrůstala a získala větší a větší bonitu a kredit.

Nicméně pýcha a úspěchy předchází pád. Přišel tak podstatný sled negativních událostí - že nás to donutilo ukončit činnost. Jedna z negativních situací, Covid, vypadá že již ve své nejhorší formě ustal a my zvažovali jestli je vhodné opět vkročit do stejné řeky. Není to jednoduché a současná doba, již rozrostených dřívějších konkurentů, moc nepřeje novým subjektům na trhu, se sice bohatou historií, ale také ustoupením a ukončením. Konec nebyl tím nejpříjemnějším okamžikem našich životů a neobešel se bez systémových chyb.

Nicméně dnes je nový začátek. Vstupujeme do něj starší, zkušenější a poučenější. Bez textů a point od AI robotů, ale s myšlenkami a emocemi toho všeho dobrého i zlého co jsme prožili. Dříve jsme rádi tvrdili, že když zavřeme oči - vidíme tisíce barev, které ještě nemají ani jméno. To bylo dávno. Ale dnes, když zavřeme oči - vidíme jich ještě více! Tedy, zkusíme je představit i vám :)

10 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page